The all seeing guy

Turkkilainen gigolo

Istuskelin budapestiläisellä terassilla, aurinko oli hivuttautumassa taivaanrannan taa. Terassi oli amfiteatterimaisesti levittäytynyt eri tasoihin sekä suuri. Ihmisiä tuli, meni ja oleskeli paljon. Seassa rennon valkoisiin pukeutunut nuori turkkilaisen näköinen herrasmies ystävänsä kanssa. Tukka moitteeton, vartalo iskussa ja sopivasti "unohtunut" maskuliininen parransänki kasvoillaan.

Mies istui suoraan vastapäätä minua, joten tämän tekemiset osuivat väistämättä näkökenttääni. Amfiteatterin ykkösnäyttämö.

"Bella bella!", vaikkei italialainen ollutkaan, ei tainnut ainoakaan "varteenotettava" nuori nainen jäädä vaille huomionosoituksia. Gigolo huudahteli viereisiin pöytiin, ohikulkijoille, haki huomiota pari pöytää kauempaa silmää iskemällä tahi muuten elehtien. Liikehdintä oli jatkuvaa. Varsin näyttävälle tarjoilijattarelle oli luonnollisesti runsaasti asiaa. Tämä poistui hymy kasvoillaan päätään pudistellen.

Ilta oli kylmenemään päin ja hetken istuskeltuani lähdin laittamaan lisää vaatetta päälle. Aikaa kului puolisen tuntia ja palatessa oli paikkani yhä vapaa. Vastapäätä kala oli napannut syötin, käynnissä väsytystaistelu.

Tytöllä oli kastanjanruskeat pitkät kiharaiset hiukset, kauniit kasvot ja suuret kauriinsilmät. Syvä varjoisa laakso kaula-aukossa tehosti vaikutelmaa. Kauriinsilmiin oli ilmaantunut avoimen ihaileva naiivi katse. Pää oli kallellaan kuin koiranpennulla joka yrittää ymmärtää maailmaa. Ystävättärensä keskusteli normaalin tapaan gigolon kaverin kanssa.

Gigolo nojasi alumiinituolissa selkänojaan toinen jalka rennosti toisen ja nilkka polven päällä. Käsien elekieli oli avoimen sosiaalinen, kämmenet ylöspäin käsivarret sivuilla. Ei liian vilkasta elehdintää, kuitenkin sen verran, että miehen vitaalisuus ei jäisi tytöltä huomaamatta. Sellainen this is just me-tyyppinen pose.

Tyttö oli nyt kumartuneena eteenpäin kädet poskilla ja pää kallellaan lumoutuneena kuuntelemassa maailmanmiehen tarinoita. Gigolo vinkkasi kevyesti kämmentä koukistaen tyttöä kumartumaan lähemmäksi tätä. Kuiskaus, tirskahdus. Tyttö sanoi malttamattomana ja haltioituneen huvittuneena jotain ystävättärelleen. Gigolo nojautui välillä istumaan suoremmaksi hörpätäkseen lasista, samalla oli hyvä ottaa tytön käsi omaansa ja kehua kynsien make-upia. Jossain välissä mies nousi seisomaan, röyhisti rintaansa ja ryhdisti jalkoväliään. "Pitää käydä käymälässä." Kaveri seurasi mukana ja pöydässä alkoi vilkas keskustelu ystävättärien kesken. Gigolon huomionkohde ei kyennyt peittämään innostustaan, ei sitten alkuunkaan.

Turkkilaiset palasivat pöytään. Sillä välin katse pöydässä oli muuttunut jos mahdollista vieläkin vastaanottavaisemmaksi. Se oli sellaista take me immediately-luokkaa. Peliä jatkui vielä hetken. Lopulta gigolo kumartui eteenpäin ja otti tyttöä käsistä. Kasvot intiimietäisyydelle, lyhyt sananvaihto, kuiskaus - isku. Tyttö suuteli estottomasti.

Oli jäljellä enää perkaus ennen ateriaa.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Johan Lom

Tuollaistahan se elämä on. Aivan standardikauraa kertomuksesi sisältö, joskin värikkään elävästi kuvailtu.

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Standardikauraa, kylvö ja niitto.

Johan Lom

Niin, ensin kuvainnollisesti ja myöhemmin konkreettisesti.

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Veikkaan kuitenkin Facebook-ryhmää "I'm so in love" ja sitä seuraavia parin viikon itkuntyrskähdyksiä.

Käyttäjän MattiUusimies kuva
Matti Uusimies

Banaali gigolo vikeltää freneettisesti.

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Veikkaan, että itse riisuisi lauseesta b-kirjaimen ja tekisi kahdesta ensimmäisestä sanasta yhdysrakenteisen.

Johan Lom

Anu, mittawa gigolon olo: gigawatti muna.

(Viikon toinen palindromi)

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Aeka molo, outo tuo olo, makea.

Johan Lom

Ujo pillukääpä, tämä näe! Räeksi naamaa nolo gigolo. Naamaan iske äreänä mätäpää kullipoju.

Seppo Hildén

Jooel, kait imit kaiken opin, jonka matkallasi sait. Ei muuta kun Hamburger Börsiin soveltamaan oppimaansa.

"Jossain välissä mies nousi seisomaan, röyhisti rintaansa ja ryhdisti jalkoväliään. "Pitää käydä käymälässä."

No tuon nyt ainakin osaat vanhastaan, harjoittelet vaan peilin edessä vähän sitä "bella bella"-sanontaan ennen baanalle lähtöä.

Jooel, me halutaan sitten kuulla miten kävi.